FORMULARI DE COMANDAPer tal de realitzar una comanda a l'Agrobotiga, emplena el formulari. En l'espai inferior pots escollir el tipus de producte que vols reservar i la quantitat, i afegir-ne més amb l'enllaç del costat.

Un cop realitzada la comanda, rebràs al teu correu la confirmació de la mateixa amb els productes que has elegit. En rebre la teva comanda, ens posarem en contacte amb tu per concretar l'enviament.

Els preus inclouen l'IVA. El transport va a càrrec del client

Si tens algun dubte, posa't en contacte amb nosaltres.

Moltes gràcies.
Nom i cognoms:
E-mail:
Telèfon:
Adreça:
Codi postal:
Població:
Productes demanats
Producte Preu Quantitat Import
0.00 € 0.00 € Afegir un altre producteTreure un producte
TOTAL 0.00 €
 Rebre una còpia de la comanda al correu electrònic
Observacions:

En compliment del que s'estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que, mitjançant aquest formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers “Clients” propietat de Agrícola d'Ulldemolins Sant Jaume SCCL, amb l'objectiu de poder oferir-li els nostres serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, enviant escrit a: Agrícola d'Ulldemolins Sant Jaume SCCL. Cr. Saltadora, núm. 17. 43363 Ulldemolins (Tarragona)

Creative Commons License Valid HTML 4.01! Valid CSS! Valid RSS